01 Sep

Beste ouders,

Blijkbaar leest niet iedereen onze praktische regels/nieuwsberichten.

Daarom nog even ter verduidelijking:

-thuis en uit wedstrijden:

- Voor elke speler kan er 1 toeschouwer geregistreerd worden voor de wedstrijd. De namen die nu op onze lijst staan (dus van de wedstrijd van zondag 31/8) blijven behouden. Indien er toch een wijziging dient te gebeuren dan geven jullie dit door VOOR woensdag 20u. De opgegeven naam wordt na woensdag niet meer aangepast omdat onze lijst dan ook effectief wordt doorgestuurd. Alleen de opgegeven volwassene komt binnen en geen enkele andere volwassene.

- tijdens de wedstrijden blijven de spelers bij de afgevaardigden en trainers. Zij gaan niet naar de ouders toe

- Training:

Spelers worden verwacht 10 min op voorhand op het vermelde veld aan de zijkant zodat we geen andere ploegen storen en de training tijdig kan beginnen.

-Algemeen:

- geen enkele ouder zonder functie begeeft zich binnen de omheining van het veld of in de dug-outs

- laat spelers tijdens de wedstrijden/trainingen hun ding doen en wij geven hun de nodige richtlijnen mee. Aanmoedigingen zijn natuurlijk altijd welkom. Instructies geven niet.

- na de wedstrijd/training begeven de ouders zich buiten de groene poort zodat wij in groep onze handen kunnen ontsmetten. De spelers verlaten in groep de accommodatie en worden dus aan de slagboom opgewacht door de ouders

- ouders ontsmetten hun handen bij het betreden van de accommodatie en dragen ten allen tijde een mondmasker op correcte wijze.

Bedankt alvast om de opgestelde veiligheidsregels van KVC Westerlo ten alle tijden na te leven voor de veiligheid van onze spelers.

Joeri & Peter

}